Akció!

Dr. Beckmann Szőnyegtisztító folttisztító kefével 650ml

1.590 Ft

-11%

A Dr. Beckmann Szőnyegtisztító még a legmakacsabb foltokat és szagokat is könnyedén eltávolítja a szőnyegekből. Aktív oxigénnel és praktikus folteltávolító kefével hatékonyan távolítja el a foltokat, még a háziállatoktól származó szennyeződéseket is!  Az eredmény: Foltmentes tisztaság és kellemes, friss illat. Német termék.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

Hatékony szőnyegtisztító aktív oxigénnel és Bio alkohollal.

Végleg eltávolítja a foltokat a szőnyegeiből a szövetek károsítása és a színek sérülése nélkül. Nyom nélkül eltávolítja még a makacs, beszáradt vörösbor- vagy kávéfoltokat is. Speciális hatóanyagai  a szövetek mélyére hatolva véglegesen eltüntetik a foltok által okozott szagokat, ami fontos például a háziállatok okozta szennyeződéseknél. (hányás, ürülék vagy vizelet), a tisztítást követően csak a kellemes friss illatot marad.

Biztonsággal használható mindenféle anyaghoz kivéve a bársonyhoz és a selyemhez.

A termék rendelkezik egy adagoló kefefejjel aminek segítségével optimálisan tudja felhasználni a tisztítószert, a kefe segítségével pedig hatékonyan tudja eltávolítani a foltokat. Dermatológiailag tesztelt.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.
Használati utasítás Az első használat előtt csavarja le a kefe kupakját, és szúrja át a tömítő fóliát (a nyílás kb. 2 mm széles legyen). Ezután csavarja vissza a kefe kupakját. 1.Fordítsa meg a palackot fejjel lefelé, és enyhén nyomja össze, hogy megnedvesítse a folttisztító kefe szivacsát! 2.Vigye fel a tisztítószert a koszos területre, óvatosan dolgozza be a szálakba és hagyja hatni 3 percig! 3.Egy puha, nedves ruhával törölje le a felesleges tisztítószert és szennyeződéseket! 4.Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot! Összetevők Kevesebb, mint 5% oxigén alapú fehérítő és anionos felületaktív anyagok. Illatanyagok, metil-izotiazolinonok, benzizotiazolinonok. Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! A folteltávolítást a mosás előtt végezze el. Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen. A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Érzékeny felületeken ne használja.

 

További információk

Tömeg 0,740 kg
Méretek 7 × 12 × 28 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Szőnyegtisztító folttisztító kefével 650ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük