Akció!

Dr. Beckmann Intenzív Folteltávolító só 100g

490 Ft

-17%

Intenzív folteltávolító só, alacsony hőmérsékleten is hatásos. Eltávolítja a makacs beszáradt foltokat is!

Fehér és színes ruhákhoz is használható!

2 mosásra elegendő.

100g

Készleten

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

A Dr.Beckmann Intenzív Folteltávolító só már 20C fokon is eltávolítja még a makacs beszáradt foltokat is. A hozzáadott epeszappan feloldja a zsírfoltokat is de kiemelkedően hatékony akár a gyümölcs vagy vörösbor foltokat is. A cellulózszármazékok megkötik a piszok részecskéit a habokban, megakadályozzák a textília szürkülését és biztosítják a szín frissességét. Fehér és színes ruhákhoz is használható!

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

Szokásos módon adagolja a mosószert és öblítőt! A tasak tartalmának felét adja hozzá a mosóporhoz. (Mosógél használata esetén a mosópor adagolóba töltse a folttisztítót!)

Makacs foltok esetén használja fel a tasak teljes tartalmát!

Összetevők

15-30% oxigén alapú fehérítő; kevesebb, mint 5% anionos és nemionos felületaktív anyagok. Illatok, enzimek.

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! A folteltávolítást a mosás előtt végezze el. Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen. A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Érzékeny felületeken ne használja.

 

További információk

Tömeg 0,15 kg
Méretek 0,5 × 11 × 17 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Intenzív Folteltávolító só 100g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük