Akció!

Dr. Beckmann Üvegkerámia tisztító spray 250ml

890 Ft

-18%
A Dr. Beckmann üvegkerámia és indukciós főzőlap tisztítót kifejezetten az üvegkerámia felület hatékony tisztításához és ápolásához fejlesztették ki. Kerámia és indukciós főzőlapok tisztításához akár a sütő ajtajára is. Gyengéd és innovatív összetétele megbízhatóan tisztítja a főzőlap felületét foltok nélkül. Ragyogó tisztaság kellemes citrom illattal.
Dermatológiailag tesztelt.
250ml

Készleten

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

A Dr. Beckmann üvegkerámia és indukciós főzőlap tisztítót kifejezetten az összes üvegkerámia felület hatékony tisztításához és ápolásához fejlesztették ki. Használhatja az üvegkerámia és indukciós főzőlapok vagy a sütő hőálló paneljainak tisztításához is! Gyengéd, ápoló és innovatív összetétele megbízhatóan tisztítja a főzőlap felületét, ami tiszta marad foltok nélkül. Gyors, karcmentes tisztítást biztosít. Könnyedén és hatékonyan távolítja el még a makacs odaégett szennyeződéseket is! Minden tisztítás során egy láthatatlan védő réteget képez a főzőlapon, amely selymes fényt ad és biztosítja, hogy az esetleges újraszennyeződés után még a makacs maradványok is könnyen eltávolíthatók legyenek.  Mindezeken felül ragyogást és kellemes citrom illatot biztosít. Dermatológiailag tesztelt.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

Permetezze a Dr. Beckmann Üvegkerámia tisztító spray-t a tisztítandó, hideg felületre. Erősebb szennyeződés esetén előbb szivaccsal majd puha száraz textíliával törölje át. Kevésbé szennyezett felület esetén elegendő a a puha száraz textília.

Összetevők

5% -nál kevesebb nemionos és anionos felületaktív anyag. Parfüm, limonén, dimetil-oxazolidin.

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz!

További információk

Tömeg 0,329 kg
Méretek 3,5 × 8 × 25 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Üvegkerámia tisztító spray 250ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük