Akció!

Dr. Beckmann Hűtőszekrény és mikrohullámú sütő tisztító 250 ml

890 Ft

-10%

A Dr. Beckmann hűtőszekrény tisztító folyadék, rendszeres használata gondoskodik a hűtőszekrény alapos tisztaságáról. Megtisztítja a hűtőszekrény belsejét a baktériumoktól és eltávolítja a nem kívánt szagokat. Mikrohullámú sütő és más élelmiszerekkel érintkező felületek tisztítására is alkalmas.

Német termék.

250ml

 

Készleten

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

Hűtőszekrény tisztító, mely higiénikus és alapos tisztaságot biztosít a hűtőszekrényben, a mikrohullámú sütőben, hűtőtáskában, munkafelületeken stb. Bio-alkohol segítségével tökéletesen használható bárhol ahol ételt tárolsz vagy dolgozol fel.. A szagokat teljes mértékben semlegesíti. Enyhe eljegesedett felület felolvasztására és takarítására is használható. Gyors és csíkmentes száradást biztosít. Dermatológiaiig tesztelt. Az üvegkerámiával való összeférhetőség tesztelve lett.

Praktikus szórófejjel, ami nagyon egyszerűvé teszi a használatot.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

Az szórófej gyorssá és egyszerűvé teszi a hűtőszekrény tisztítását (állítsa a permet „BE” állásba). Fújja a tisztítandó felületre. Ha a szennyeződés száraz, hagyja, hogy a termék rövid ideig hasson. Ezután töröld le egy száraz ruhával.

Összetevők

<5% nemionos felületaktív anyagok. Parfümök, limonének.

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. H225 Tűzveszélyes folyadék és gőz. Gyermekektől elzárva tartandó! Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkéjét! Hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól távol tartandó. Ne dohányozzon! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel! Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! A folteltávolítást a mosás előtt végezze el. Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen. A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Érzékeny felületeken ne használja.

További információk

Tömeg 0,302 kg
Méretek 4 × 8 × 25 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Hűtőszekrény és mikrohullámú sütő tisztító 250 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük