30 nap pénz-visszatérítési garancia!

Szállító Partnerünk: Express One, FoxPost

Ingyenes Szállítás 20 000 Ft rendelési érték fölött!

Gyakori Kérdések És Válaszok

Mindig itt vagyunk, hogy segíthessünk.

Rendelés és Szállítás

Igyekszünk mielőbb teljesíteni. Ha leggyorsabban szeretnéd megkapni, válaszd az Express One-t. 3-5 munkanap alatt kézhez kapod a rendelésed. Csomagpont és csomagautomata esetén a csomag útja valamivel hosszadalmasabb, általában 4-5 munkanap, míg megérkezik a csomagautomatába, csomagpontba.

Fiók létrehozása nem kötelező, de ajánlott. Fiókot bármikor létre tudsz hozni a Fiókom menüpontra kattintással, vagy akár  a rendelés véglegesítésekor a pénztár oldalon az adatok megadása után a fiók létrehozása fül kipipálásával.

Ha nem a rendelés leadásakor megadott címre kéred a rendelésed, jelezd mielőbb ügyfélszolgálatunknak. Ha lehetőséged van rá, telefonon keress minket, hogy mielőbb módosítsuk a címet. 

A rendelés állapotáról és az állapot változásáról email üzenetet küldünk. Amennyiben rendelkezel regisztrált fiókkal, a fiókodban is nyomon követheted rendelésed. Amint a rendelésed Teljesítve állapotba kerül, a csomag szállítási állapotáról a szállítási partnereink oldalán, vagy visszajelzéseik alapján  tudsz tájékozódni.

Kártyás fizetés esetén a bankkártya adatai szolgáltató partnerünk oldalán kerülnek megadásra. Webáruházunk nem tárol és nem fér hozzá a kártya adataihoz

Igyekszünk a lehető legjobban becsomagolni a termékeket, azonban így is előfordulhat, hogy megsérül a szállítás során. Amennyiben látható sérülések láthatóak a csomagoláson, ne vedd át a csomagot, kérd a futártól jegyzőkönyv felvételét és jelezd ügyfélszolgálatunknak. Csomagautomata esetén, ha megsérült a termék, keress minket elérhetőségeinken.

Egyenlőre Magyarország területén belül bárhová. 

Kisebb csomagok esetén igen. Ha a csomag súlya meghaladja a szállító partnerünk által meghatározott maximális csomagsúlyt, akkor újabb csomagként kerül feladásra.

Viszaküldés, pénzvisszatérítés

Az elállási jog lehetőséget biztosít számodra, hogy elállhass a rendeléstől és visszaküldhesd a termékeket akár részlegesen, akár teljesen. Az elállásról részletesen itt olvashatsz.

Amennyiben hibás teljesítésről van szó, vagyis nem az általad megrendelt terméket küldtük, visszacseréljük. Kérjük ilyen esetben mielőbb keresd ügyfélszolgálatunkat.

A termékképek csak tájékoztató jellegűek. A gyártó bármikor megváltoztathatja a termék kinézetét, csomagolását. Igyekszünk követni a változtatásokat és frissíteni a képeket.

Előfordulhat, hogy a képen látható megnevezés más nyelven szerepel mint a kézhez kapott terméknél.  Minden termék eredeti Német gyártású és ugyanolyan minőségű a csomagolás nyelvétől függetlenül. 

Ennek legegyszerűbb módja a  kapcsolati űrlap használata. Vagy írj emailt az [email protected] címre.

Az általunk árusított termékeket közvetlenül a gyártó magyarországi disztribúciós partnerétől szerezzük be. Készlethiány akkor fordul elő, ha az importőr kifogy a készletből.

Ilyen esetben sajnos akár heteket is várni kell az árú beérkezésére. Igyekszünk saját készletezéssel elkerülni az ilyen eseteket.

Ha értesülni akarsz a készlethiányos termék újrarendelhetőségéről, add a terméket Várólistádhoz, így automatikus email értesítést kapsz, ha újra elérhető.

Ha nem jelzed elállási szándékodat és nem veszed át a rendelést, a oda-vissza szállítás költsége Téged terhel. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a szándékos károkozás nem etikus és törvényt sértő magatartás, amit akár per útján is követelhetünk.

A Teljesítve állapot a csomag szállító partnerünkhöz kerülését jelzi. Ilyen esetben mivel a csomag már úton van, nincs lehetőséged az elállásra csak abban az esetben, ha átveszed és visszaküldöd a rendelést. 

A Teljesítve állapot előbb bármit hozzáadhatsz, törölhetsz a rendelésből. Ennek leggyorsabb módja, ha telefonon keresel minket.

Ingyenes Szállítás

20 000 Ft rendelési érték fölött

Pénzvisszatérítési Garancia

30 napig bármikor visszaküldheted

Megbízható Magyar Cég

Több mint 10 év tapasztalat

100% Biztonságos Fizetés

MasterCard / Visa / Maestro

0
    0
    Kosár
      Szállítás Számítása
      Kupon Beváltása