Akció!

Dr. Beckmann Sütőtisztító 375ml

990 Ft

-23%

A Dr. Beckmann Sütőtisztító hatékonyan eltávolítja az égett ételmaradékokat és a sütéskor keletkező lerakódásokat.

Használhatod grillsütő vagy akár serpenyő tisztításához is

Német termék.

250ml

 

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

Ha eddig neked is nehézséget okozott a leégett ételek és zsírok letisztítása a sütőről vagy a grillről, akkor a megfelelő mosószert kínáljuk Neked. A Dr. Beckmann sütőtisztító aktív gél a legnehezebb munkát végzi el számodra. Használata nagyon egyszerű, csak szórd a szennyezett felületekre, hagyd egy ideig működni, majd mosd le vízzel. A tisztítószer bejut a szennyeződések legmélyébe, miközben kíméletes a kezelt felülettel. Fő előnye a különleges gélkonzisztencia, amelynek köszönhetően a termék még a függőleges felületektől sem folyik le. A tisztítószer tartalmaz egy speciális technológiát is, amely semlegesíti a szagokat, és működés közben sem szabadít fel agresszív gőzöket.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

Használat előtt alaposan rázd fel! Ne permetezd a szellőzőnyílásokra és a csatlakozásokra.
Ne használd festett vagy sérült felületeken, műanyag, alumínium és horganyzott felületeken. Kérjük, vedd figyelembe a sütő gyártójának útmutatásait.

1) Permetezz egyenletesen a sütő hideg felületére, majd zárd be.
2) Hagyd a terméket működni legalább 20 percig, makacs szennyeződés esetén hosszabb ideig. Ne hagyd, hogy a gél megszáradjon.
3) Ezt követően alaposan mosd le a sütőt egy szivaccsal és tiszta vízzel. Szükség esetén ismételd meg az eljárást.
4) Használat után öblítsd le a szórófejet.

Összetevők

<5 anionos felületaktív anyag.

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. H225 Tűzveszélyes folyadék és gőz. Gyermekektől elzárva tartandó! Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkéjét! Hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól távol tartandó. Ne dohányozzon! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel! Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz!

További információk

Tömeg 0,302 kg
Méretek 4 × 8 × 25 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Sütőtisztító 375ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük