Dr. Beckmann Intenzív Vízkőoldó Háztartási Készülékekhez 250ml

890 Ft

A Dr. Beckmann Intenzív Vízkőoldó eltávolítja a makacs vízkövet, 2x olyan gyorsan mint más vízkőoldók.

Rendszeres használatával megelőzhető a vízkőlerakodás így a készülékek működési zavarai is.

250ml

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

Dr. Beckmann Intenzív Vízkőoldó összetétele jobb vízkőoldó képességgel bír mint a citromsav, hatékony, biztosítja a gyors és hosszan-tartó vízkőmentességet. A vízkő-lerakódások nem csak esztétikailag okoznak problémát. A készülék belsejében lerakódott vízkő csökkenő teljesítményt és megnövekedett energiafelhasználást okoz. Nem csak a vízforralókat, hanem a kapszulás kávéfőzőket is lehet vízkőmentesíteni és megvédeni a működési zavaroktól.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati Utasítás

A vízszűrőket (amennyiben vannak) vízkőoldás előtt távolítsa el, a tisztítás után helyezze vissza!

  • Kávé/tea készülékek, kávéautomaták, kapszulás kávéfőzők vízkőtelenítésre: Öntsön 500ml vizet a víztartályba és adjon hozzá 50ml vízkőoldót! Makacs vízkövesedés vagy nagy készülékek esetén növelje meg arányosan az adagot. Kapcsolja be a vízkőoldó programot (amennyiben van) vagy folyassa át a szokásos módon a tartályban lévő vizet! A vízkő eltávolítása után 2x folyasson át a készüléken tiszta vizet!
  • Vízforraló vízkőtelenítése: Öntsön 50ml vízkőoldót a vízforralóba és töltsön bele még 500ml vizet! Ne kapcsolja be a vízforralót! A buborékképződés azonnal megkezdődik. A vízkőtelenítés akkor fejeződik be, ha megszűnik a buborékképződés. Makacs vízkövesedés esetén emelheti a vízkőoldó mennyiségét, akár a duplájára is. A tisztítást követően alaposan tisztítsa ki a vízforralót!
  • Vasaló, gőzölő állomás, ételpároló, tojásfőző készülék vízkőtelenítése: A vízkőmentesítéshez a készülék gyártójának használati útmutatójában leírtakat kell követni.

Minden esetben vegye figyelembe a gyártó gondozási útmutatásait!

A termék ill. a termék oldata károsíthatja a a savra érzékeny, sérült felületeket/anyagokat (pl.:márvány, zománc,ezüst, cinkbevonatú felületeket).

Összetevők

<5% foszfonátok, foszfátok.

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. H315 Bőrirritációt okoz. H290 maró hatású lehet a fémekre. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! BŐRRE KERÜLÉS esetén: bő vízzel és szappannal mossa le. Bőrirritáció esetén: Forduljon orvoshoz.

A termék ill. a termék oldata károsíthatja a a savra érzékeny, sérült felületeket/anyagokat (pl.:márvány, zománc,ezüst, cinkbevonatú felületeket).

További információk

Tömeg 0,329 kg
Méretek 4 × 8 × 20 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Intenzív Vízkőoldó Háztartási Készülékekhez 250ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük