Akció!

Dr. Beckmann Mosógép Tisztító Fertőtlenítő por 250g

1.290 Ft

-13%

A Dr. Beckmann Mosógép Tisztító Fertőtlenítő por higiénikusan tisztítja mosógépét friss citrom illattal.

Eltávolítja a  szennyeződés és mosószer maradványokat, lerakódásokat még a nehezen elérhető helyeken is!

Német remék.

250g

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

Ruhái csak akkor lesznek tökéletesen tiszták és illatosak, ha a mosógépe is tiszta és higiénikus. A német Dr. Beckmann mosógép tisztító por használatával biztosíthatja a tökéletes tisztaságot.  A por állagú tisztító tisztítja a mosógép belsejét és eltávolítja a kellemetlen szagokat. A gép használata során szennyeződés és mosószer lerakódások képződhetnek a gép belsejében, ami kellemetlen szagot okozhat. Továbbá nemkívánatos mikroorganizmusok fordulhatnak elő a vízdob nedves környezetében. A mosógéptisztító azonban a dobot, a fűtőszálat és a a mosógép egyéb nehezen elérhető helyeit higiénikusan tisztítja, így nemcsak a szennyeződést, hanem a kellemetlen szagokat is eltávolítja. 

A gép védelme és karbantartása érdekében 2-3 havonta rendszeresen használni a mosógép tisztítót (a mosás gyakoriságától függően). A mosógép tisztító használatával megelőzheti a kellemetlen szagokat, a dobban lévő mikroorganizmusok megtelepedését és meghosszabbíthatja a gép élettartamát.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

1.  Öntse a csomagolás tartalmát (250 g) közvetlenül a dobba! A mosógépbe a tisztítás során ne tegyen mosandó ruhát, üresen indítsa el!
2.  Indítson egy egy minimum 60 C fokos előmosás nélküli mosóprogramot. A mosóprogram végén hagyja nyitva a dob ajtaját, hogy a mosógép belülről is megszáradjon!
3.  A száradást követően a szokásos módon használhatja a már ragyogóan tiszta és illatos mosógépét.

Összetevők

15-30% oxigén alapú fehérítőszerek, <5% zeolitok, parfümök (Hexyl Cinnemal, Limonen, Butylfenyl metilpropional)

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. H315 Bőrirritációt okoz.  Nátrium-kovasavat tartalmaz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! BŐRRE KERÜLÉS esetén: bő vízzel és szappannal mossa le. Bőrirritáció esetén: Forduljon orvoshoz.

További információk

Tömeg 0,280 kg
Méretek 4 × 8 × 13,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Mosógép Tisztító Fertőtlenítő por 250g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük