Dr. Beckmann Mosogatógép Tisztító por 75g Tisztítókendővel

1.890 Ft

A Dr. Beckmann Mosogatógép Tisztító Fertőtlenítő por higiénikusan tisztítja a mosogatógép teljes belső részét.

A doboz tartalmaz egy tisztító kendőt is, mellyel meg tudja tisztítani azokat a helyeket is, amiket nem ér a mosogatóvíz.

Nemcsak a szennyeződéseket, hanem a kellemetlen szagokat is eltávolítja.

Német termék.

75g

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

A mosogatógép az edények mosogatása során nem tisztul meg megfelelően. Minden mosogatási folyamat során maradnak szennyeződések és mosogatószer maradványok a tömítésekben, a szűrőben egyéb rejtett helyeken. Idővel ezek a maradékok kellemetlen szagokhoz és a mosogatógép működési zavaraihoz vezethetnek . A Dr. Beckmann mosogatógép tisztító por nemcsak megakadályozza ezt, hanem megbízhatóan eltávolítja a mosogatógépben található baktériumok és gombák 99,9% -át. A  mosogatótéren kívüli tömítés, az adagolók a mellékelt tisztító kendővel könnyedén megtisztíthatóak, ápolhatóak. A különösen nehezen elérhető alkatrészek, mint például a szűrő, a lefolyó csövek, a szivattyú és a permetezőfejek higiénikusan tiszták és kellemes illatúak lesznek. Csak egy tiszta mosogatógép biztosítja a tiszta edényeket és evőeszközöket.

A gép védelme és karbantartása érdekében 2 havonta rendszeresen használni a mosogatógép tisztítót. A mosogatógép tisztító használatával megelőzheti a kellemetlen szagokat, a gépben lévő mikroorganizmusok megtelepedését és meghosszabbíthatja a gép élettartamát.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

A mosogatógépben csak a saját tartozékai legyenek, mosogatandó evőeszközt vagy edényeket ne hagyjon benne!

1.  Tisztítsa meg a mosogatógép gumi tömítéseit és külső peremeit a mellékelt tisztító kendő segítségével!
2.  Az üres mosogatógép adagolójába tegyen annyi mosogatógép tisztító port amennyi belefér, ha marad a többit szórja a mosogatógép aljára! Ne adjon hozzá más tisztító, öblítőszert!
3.  Indítson egy egy minimum 60 C fokos mosogatási programot! A mosogatóprogram végén a gép azonnal használatra kész. A szokásos módon használhatja a már ragyogóan tiszta és illatos mosogatógépét.

Összetevők

<5% nemionos felületaktív anyagok, parfümök, tartósítószerek (metil-izotiazolinon, benzizotiazolinon, poliamino-propil-biguanid)

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz!

További információk

Tömeg 0,080 kg
Méretek 4 × 8 × 13,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Mosogatógép Tisztító por 75g Tisztítókendővel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük