Dr. Beckmann Kávéfőző tisztító tabletta 6db

1.350 Ft

A Dr. Beckmann Kávéfőző tisztító tabletta ápolás és védelem minden forgalomban lévő kávégép és kávéautomata számára.

Aktív oxigénnel eltávolítja a kávézsírt és -olajat.

Nincs vízkőoldó hatása.

Német termék.

75g

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

A kávéivás tökéletes élvezete és a kávéfőző hosszú élettartama miatt fontos, hogy a készüléket rendszeresen tisztítsa. A kávégép minden egyes használatakor keletkező kávézsír és -olaj rakódik le ami hátrányosan befolyásolhatja a kávégép működését. A Dr.Beckmann Kávéfőző tisztító tabletta aktív oxigénnel eltávolít mindenféle kávémaradékot, ugyanakkor megbízhatóan védi a készülékeket.

Minden típusú kávéfőzőhöz használható, a teljesség igénye nélkül: eszpresszógépek, automata és a félautomata kávéfőzők, filteres készülékek, kapszulás kávéfőzők valamint alkalmas a termoszok és kávéskannák tisztítására is.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

Használati utasítás

Tisztítóprogrammal rendelkező kávéfőzők esetén:

Kérjük, kövesse a készülék gyártójának útmutatásait.

Porkávé rekesszel rendelkező kávéfőzők esetén:

Helyezzen egy tablettát a porkávé rekeszébe. Tegyen egy csészét a kifolyó alá, indítsa el a kávéfőzés folyamatát. Az 1/2 csésze víz kifolyása után kapcsolja ki a készüléket 8 percre (a főkapcsoló segítségével), majd kapcsolja be újra, és várja meg míg a víz kifolyik. Ismételje meg ezt a főzési eljárást (tabletta nélkül) legalább háromszor. Ezután távolítsa el a főzőegységet, és alaposan öblítse le tiszta víz alatt. A készülék újbóli használata előtt folyasson át két csészényi vizet kávé használata nélkül.

Porkávé rekesszel nem rendelkező (Pl.:Kapszulás) kávéfőzők esetén:

Oldja fel a tablettát meleg vízzel egy kisebb edényben. Vegye ki a főzőegységet. Tisztítsa meg a szűrőt és a kifolyócsatornát a tisztítóoldattal egy ecset vagy szivacs segítségével hagyja 5 percig. Ismételje meg a tisztítási eljárást legalább háromszor. Ezután alaposan öblítse le a főzőegységet tiszta víz alatt, és tegye vissza. A csepegtetőtálca tisztításához (amennyiben van) helyezzen be egy tablettát a csepptálcába, és töltse fel  2/3 részig meleg vízzel. Hagyja hatni kb. 30 percig, majd alaposan öblítse ki.

Szűrőtartós készülékek esetén:

Tisztítás előtt kapcsolja ki a készüléket, és hagyja lehűlni. Szedje ki a főzőfejet, a szűrőt és a szűrőtartót és tegye őket egy edénybe. Adja hozzá a tablettát, és töltse fel meleg vízzel az edényt. 30 percig hagyja a folyadékban az alkatrészeket, majd alaposan öblítse le víz alatt és helyezze vissza őket.  A készülék használata előtt hagyjon egy csésze vizet kifolyni.

Termosz vagy kávéfőző esetén:

Tegyen egy tablettát a termoszba vagy a kávékannába. Töltse fel 2/3 részig meleg vízzel és hagyja 30 percig ázni majd alaposan öblítse ki.

Összetevők

5-15% foszfonátok és fehérítők oxigén alapon.

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz!

További információk

Tömeg 0,022 kg
Méretek 1,5 × 6,5 × 17 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Kávéfőző tisztító tabletta 6db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük