Dr. Beckmann Intenzív Mosásmentő 200g

890 Ft

A Dr. Beckmann Intenzív Mosásmentő segít minden elszíneződött fehér és színes textílián, még az érzékeny gyapjú és selyem esetében is!

Az ember és a környezet védelmében foszfát, klór, bór és formaldehidmentes! Dermatológiailag tesztelt.

Német termék.

200g

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

Mindenkivel megtörtént már, hogy mosás közben egy színét eresztő ruhanemű megszínezte a többit. A Dr.Beckmann Intenzív Mosásmentő 3in1 hatása alkalmas kézzel és géppel mosható minden típusú textíliához és színhez, minden hőmérsékleten. A mosási balesetekre megoldást jelent a Dr. Beckmann Intenzív mosásmentő. Az eredeti színek újból előhozhatóak! A készítmény segít minden elszíneződött fehér és színes textília, még az érzékeny gyapjú és selyem elszíneződésének megszüntetésében is! 

 A termék speciális összetevői  már 30C fok feletti hőmérsékleten eltávolítják az elszíneződéseket. A nem kívánatos szín eltávolítása után a ruhadarabok úgy néznek ki, mint korábban! A két tasak 1.75kg ruhához elegendő.

Az ember és a környezet védelmében foszfát, klór, bór és formaldehidmentes! Dermatológiailag tesztelt.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal

 

Használati utasítás

Áztatással: Oldja fel fél tasak tartalmát 6l min 30C fokos vízben. Legfeljebb 1.75kg ruhát áztathat bele. Zárja le az áztató edényt, majd hagyja hatni a mosásmentőt minimum 4 órán át! Erős elszíneződés esetén akár egész éjjelre is! Alaposan öblítse ki a ruhaneműket kézzel, langyos vízben! A szokásos módon mossa ki a ruhaneműket!

Mosógépben: a teljes tasakkal legfeljebb 3,5kg ruhát tud elszíneződésmentesíteni. Indítson el egy min 40C fokos mosóprogramot előmosás,mosó és öblítőszer nélkül. 15 perc elteltével a mosópor adagolón keresztül adja a mosáshoz a tasak mosásmentőt, alaposan öblítse le (bele a ruhák közé). A mosásprogram végén amennyiben szükséges a folyamat megismételhető!

Összetevők

Kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag; > 30% redukáló fehérítő (nátrium-ditionit). Optikai fehérítők, illatok, limonén, linalool.

 

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! A folteltávolítást a mosás előtt végezze el. Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen. A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Érzékeny felületeken ne használja.

 

További információk

Tömeg 0,230 kg
Méretek 3,5 × 7,5 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Intenzív Mosásmentő 200g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük