Dr. Beckmann Fertőtlenítő fehérítő mosószeradalék 500g

1.290 Ft

A Dr.Beckmann Fertőtlenítő fehérítő mosószeradalék már alacsony 30C fokos mosásnál fertőtleníti és fehéríti a fehér textíliákat, eltávolítja még a beszáradt foltokat is!

A már beszürkült anyagokat is újra hófehérré és higiénikusan tisztává varázsolja.

Kíméletes a textíliákhoz, így gyakori használatra alkalmas.

500g

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

A Fertőtlenítő fehérítő mosószeradalék nemcsak ragyogóan fehérré varázsolja textíliáit, de higiénikusan tiszták is lesznek! A fehér textileknél igen fontos követelmény a higiénia. Gyakori, alacsony hőmérsékletű mosás során kellemetlen szaguk lehet, és nem lesznek tökéletesen tiszták. Elveszíthetik ragyogó fehérségüket, elszürkülhetnek vagy sárgás színük lehet. E termék két fontos tényezőt a fertőtlenítést és a fehérítő erőt kombinálja: a ruhák már alacsony hőmérsékletű mosásnál is higiénikusan tiszták és ragyogóan fehérek lesznek. Ezen felül eltávolítja még a makacs beszáradt foltokat is! Kíméletes a textíliákhoz, így gyakori használatra alkalmas.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

Előáztatáshoz: Keverjen el 50 g (kb. 3 evőkanál) Fertőtlenítő fehérítő mosószeradalékot 4 liter nagyon forró vízzel, várja meg míg feloldódik teljesen. 1 óra áztatást követően mossa ki a megszokott módon!

Mosás közbeni folttisztításhoz, fertőtlenítéshez: Tegyen 50 g (kb. 3 evőkanál) Fertőtlenítő fehérítő mosószeradalékot a mosógép -főmosás- mosószer adagolójába. Szokásos módon adagolja a mosószert és az öblítőt!

Összetevők

15-30% oxigén alapú fehérítő; kevesebb, mint 5% anionos felületaktív anyag. Illatok, optikai fehérítők.

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! A folteltávolítást a mosás előtt végezze el. Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen. A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Érzékeny felületeken ne használja.

További információk

Tömeg 0,1 kg
Méretek 9 × 4,5 × 19,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Fertőtlenítő fehérítő mosószeradalék 500g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük