Akció!

Dr. Beckmann Aktív fehérítő kendő 15db

1.190 Ft

-8%

A Fehérítő kendő használatával megszüntetheti a textíliák elszürkülését és elsárgulását. Ragyogó fehérség mosásról mosásra.

Rendszeres használatával a fehér textíliák megőrzik árnyalatukat és nem szürkülnek vagy sárgulnak meg újra.

15db

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

A Dr.Beckmann Fehérítő kendő használatával visszaállíthatja a fehér textíliák eredeti, ragyogó fehér színét és nyom nélkül tűnteti el a nemkívánt sárga és szürke szín. Számos mosástól és a mosószer maradéktól a mosófolyadékban a textíliák az idő múlásával elszürkülhetnek. A hosszantartó tárolás is csúnya sárga árnyalatot adhat a fehér anyagoknak. A Dr.Beckmann aktív fehér törlőkendő az optikai fehérítő és egyedi összetevői segítségével eltávolítja a szürke és a sárga árnyalatokat, a ruhanemű újra ragyogó fehér színűvé válik. A Dr.Beckmann Fehérítő kendő rendszeres használatával az anyagok megőrzik azt és nem szürkülnek vagy sárgulnak be újra. Mosásonként 1 db kendő szükséges, így a doboz tartalma 15 mosására elegendő.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

1.Fehérítő kendő 15db 1 2.Fehérítő kendő 15db 2 3.Fehérítő kendő 15db 3

1.A mosógépet töltse meg fehér ruhákkal, a mosószert a szokásos módon adagolja!

2.Tegye a fehérítő kendőd a dobba és indítsa el a kívánt programot!

3.A kendőt a mosást követően a háztartási hulladékok közé dobhatja.

Összetevők

Optikai fehérítő.

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! A folteltávolítást a mosás előtt végezze el. Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen. A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Érzékeny felületeken ne használja.

További információk

Tömeg 0,058 kg
Méretek 3 × 11 × 16 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Aktív fehérítő kendő 15db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük