Dr. Beckmann Hűtőszekrény frissítő 40g

1.190 Ft

A Dr. Beckmann hűtőszekrény frissítő magába szívja a kellemetlen szagokat, amelyeket az élelmiszerek (pl.:sajt, hagyma,hal) okozhatnak. A termékben található zselé kiszűri és szivacs módjára megköti a levegőben található, a kellemetlen szagokért felelős részecskéket. Természetes citromkivonattal megőrzi élelmiszereinek frissességét.

Akár 2 hónapig hatékony.

40g

 

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

A Dr. Beckmann hűtőszekrény frissítő magába szívja a kellemetlen szagokat, amelyeket az élelmiszerek (pl.:sajt, hagyma,hal) okozhatnak. Nem szereted, amikor a hagyma vagy hús szaga csapja meg az orrod a hűtőszekrény kinyitásakor? Akkor erre az eszközre feltétlenül szükséged lesz. Megszünteti a kellemetlen szagokat és frissíti a hűtő belsejének illatát. A Dr. Beckmann hűtőszekrény frissítőben található zselé kiszűri és szivacs módjára megköti a levegőben található, a kellemetlen szagokért felelős részecskéket. Természetes citromkivonattal megőrzi élelmiszereinek frissességét. Bármilyen élelmiszer közelében biztonsággal használható! Higiénikusan használhatja a hűtőszekrény, a hűtőtáska belsejében is, hisz közvetlenül nem érintkezik az élelmiszerrel! Megkönnyíti a leolvasztásnál a jégréteg leolvadását!

Akár 2 hónapig hatékony.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

 

Használati utasítás

1.Vegye le a kupakot és húzza le a védőfóliát.

2.Helyezze vissza a kupakot és tegye be a terméket a hűtőbe.

3.A termék addig hat amíg a zselé szintje el nem éri a tégely oldalán jelzett minimumot.

 

Összetevők

Természetes mészkivonat.

 

Figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó!

 

További információk

Tömeg 0,06 kg
Méretek 4,5 × 7,5 × 14,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Hűtőszekrény frissítő 40g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük