Akció!

Dr. Beckmann Intenzív Üvegkerámia tisztító 250ml

790 Ft

-11%
A Dr. Beckmann intenzív üvegkerámia és indukciós főzőlap tisztító kifejezetten az üvegkerámia és indukciós főzőlapok hatékony tisztításához való de használhatja akár a sütő ajtajának tisztítására is. Megbízhatóan tisztít foltok nélkül.
Koncentrált összetétel.
Német termék.
250ml

Készleten

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

A Dr. Beckmann intenzív üvegkerámia és indukciós főzőlap tisztítót kifejezetten az összes üvegkerámia felület hatékony tisztításához és ápolásához fejlesztették ki. Használhatja a kerámia és indukciós főzőlapok tisztításához vagy a sütő ajtajának tisztításához is! Gyengéd, ápoló és innovatív összetétele megbízhatóan tisztítja a főzőlap felületét, ami tiszta marad foltok nélkül. Mikroműanyag mentes, természetes barackmagból és polírozó anyagokból készült, gyors, karcmentes tisztítást biztosít. Könnyedén és hatékonyan távolítja el még a makacs odaégett szennyeződéseket is! Mindezeken felül ragyogást és kellemes citrom illatot biztosít. Minden tisztítás során egy láthatatlan védő réteget képez a főzőlapon, amely selymes fényt ad és biztosítja, hogy az esetleges újraszennyeződés után még a makacs maradványok is könnyen eltávolíthatók legyenek. Dermatológiailag tesztelt.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

Használat előtt alaposan rázza fel!

1. Juttasson kis mennyiségű Intenzív Üvegkerámia tisztítót  a lehűtött, tisztítandó főzőfelületre!

2. Erősebb szennyeződés esetén előbb nedves szivaccsal majd puha nedves textíliával vagy konyhai papírral törölje át!

3. Ezután alaposan törölje le abszorbens, puha ruhával!

Összetevők

<5% nemionos felületaktív anyagok. Benzizotiazolinon, metil-izotiazolinon, illatanyagok

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz!

További információk

Tömeg 0,329 kg
Méretek 4 × 8 × 20 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Intenzív Üvegkerámia tisztító 250ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük