Akció!

Dr. Beckmann Folttisztító stift 9ml

790 Ft

-20%

Egy egyszerű és gyors megoldás a foltok ellen! Azonnali segítséget nyújt a folt keletkezését követően.

A stift tisztítóhegye célzottan eltávolítja a keletkezett foltokat, és a stift hegyének öblítését követően a folttisztító használható a következő foltnál.

9ml

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

A Dr.Beckmann Express Folttisztító stift egy egyszerű és gyors megoldás a foltok ellen! Azonnali segítséget nyújt a folt keletkezését követően. A friss foltok a felületaktív anyagok és az aktív oxigén kombinációjával könnyen eltávolíthatók. A Dr.Beckmann Express Folttisztító stift tisztítóhegye célzottan eltávolítja a keletkezett foltokat, és a stift hegyének öblítését követően a folttisztító használható a következő foltnál. Csak friss foltok esetében hatásos, beszáradt foltok esetén kérjük, használjon a foltnak megfelelő másik Dr.Beckmann folttisztítót!

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

1.express folttisztító stift2.express folttisztító stift3.express folttisztító stift4.express folttisztító stift

1. Itassa fel a foltot okozó folyadékot egy tiszta, száraz, fehér pamut anyaggal!

2. A stift enyhe nyomásával juttasson elegendő folttisztító folyadékot a foltra!

3. Finoman dörzsölje át a foltot a stift hegyével!

4. A felesleges folttisztítót és folt maradványát törölje le egy tiszta, száraz, fehér pamut anyaggal!

5. Amennyiben szükséges: Ismételje meg a fenti folyamatot!

 

Összetevők

Kevesebb, mint 5% oxigén alapú fehérítő, anionos felületaktív anyagok és nemionos felületaktív anyagok. Metil-izotiazolinon, benzizotiazolinon.

 

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! A folteltávolítást a mosás előtt végezze el. Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen. A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Érzékeny felületeken ne használja.

 

További információk

Tömeg 0,03 kg
Méretek 1 × 6,5 × 20 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Folttisztító stift 9ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük