Dr. Beckmann Folt ördög Rozsda, dezodor, izzadság 50ml

690 Ft

Speciális, bőrgyógyászatilag tesztelt folteltávolító folyadék dezodor, izzadság és rozsda foltok ellen. Csempe, kád stb. rozsdásodásánál is alkalmazható!

Hatékony folteltávolító hatás, így a vegytisztítás megspórolható. Extra erős oldószerrel!

Német termék.

50ml

 

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

Folt Ördög Rozsda:

Folt Ördög Rozsda, dezodor, izzadság egy speciális, bőrgyógyászatilag tesztelt folteltávolító folyadék.

A Folt ördög Rozsda rendkívül hatékony, gyengéd a szövetekhez és környezetbarát. Dermatológiailag tesztelt, speciális kupakkal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a gyermekek kinyissák.

Ezekre a problémákra nyújt megoldást ez a folt ördög:

Dezodor, izzadság és rozsda foltok ellen. Csempe, kád stb. rozsdásodásánál is alkalmazható! Minél hamarabb kezeli a foltot , annál könnyebben eltávolítható.

Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen!

A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe.
Érzékeny felületeken ne használja. Szőnyeghez és bőrön nem használható.

Dr. Beckmann folt ördögöket nyolc különböző foltcsoport eltávolítására fejlesztették ki, hogy valamennyi gyakori és makacs szennyeződés eltávolítására alkalmas legyen. Sajnos a foltok részei mindennapjainknak, de nincs két egyforma belőlük. A vörösbor, a tinta, vagy a zsír okozta szennyeződések mind különbözőek. Akkor hát melyik a megfelelő megoldás a sikeres folteltávolításra? A válasz a foltra-szabott összetétel minden szennyeződéstípus esetén. Épp ezért a nyolc  Dr. Beckmann folt ördög összetétele különböző.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

 

Használati utasítás

Mosható textíliák esetén: A foltot itassa át a folteltávolító folyadékkal. 10-15 percig hagyja hatni, majd a ruhát a szokásos módon mossa ki. Nagyon makacs foltok esetén hosszabb ideig hagyja hatni, majd mossa ki a szokásos módon.
Nem mosható textíliák esetén: Itassa át a foltot a folteltávolító folyadékkal, 10-15 percig hagyja hatni, majd nedves kendővel teljesen itassa fel.

 

Összetevők

Kevesebb, mint 5% anionos felületaktív anyag. Metil-izotiazolinon, benzizotiazolinon.

További információk

Tömeg 0,07 kg
Méretek 5 × 2 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Folt ördög Rozsda, dezodor, izzadság 50ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük