Akció!

Dr. Beckmann Folteltávolító Roll-on 75 ml

690 Ft

-22%

A Folteltávolító Roll-on  gyorsan és egyszerűen használható a golyós adagolójának köszönhetően. Azonnal, mosás nélkül eltávolítja a foltokat.

Az aktív összetevőknek köszönhetően a folttisztító mélyen hatol a szövet mélyére és még a legmakacsabb foltokat is eltünteti!

Friss és beszáradt foltok esetén is hatásos!

Német termék.

75ml

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

Gyakran utazol, és aggódsz a ruhádon keletkező esetleges foltok miatt? Akkor legyen mindig kéznél a Dr. Beckmann Folteltávolító Roll-on, amely kisegít a bajban. Egyszerűen vidd fel a ruhára a roll-on segítségével, és hagyd hatni. A terméknek köszönhetően nem kell többet a mosógépben történő mosásra várnod, hanem bárhol és bármikor megtisztíthatod a ruhádat. Akkor is, ha kávé, vörösbor, gyümölcs, zsír vagy vér folt kerül rá. Nyugodt lehetsz, ha az autóban vezetés közben kávézol, vagy partira mész.

A ruhád a Dr. Beckmann segítségével mindig tökéletesen tiszta lesz.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

Ellenőrizze az anyag színtartósságát egy kevésbé látható helyen! Tegyen a folt alá tiszta, száraz zsebkendőt és vigye fel a terméket a foltra.

Ezután távolítsa el a maradékot nedves ruhával. Ha a tisztítás után megmarad a folt széle, öblítse ki vízzel.

Összetevők

5-15% anionos felületaktív anyagok; kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag és oxigén alapú fehérítő. Illatanyagok, metil-izotiazolinonok, benzizotiazolinonok.

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! A folteltávolítást a mosás előtt végezze el. Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen. A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Érzékeny felületeken ne használja.

További információk

Tömeg 0,107 kg
Méretek 3,5 × 4 × 12 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Folteltávolító Roll-on 75 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük