Dr. Beckmann Dezodor és izzadságfolt eltávolító spray 250ml

1.090 Ft

A Dr Beckmann dezodor és izzadságfolt eltávolító spray véglegesen eltávolítja az összes ilyen szennyeződést.

Védi a színeket és a szöveteket, használható fehér és színes textíliákhoz is!

250ml

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

A Dr.Beckmann Dezodor és izzadságfolt eltávolító spray minden profi és hobbi sportoló tökéletes társa. és A dezodor és az izzadság makacs foltokat és kellemetlen szagokat hagyhat ruhaneműin amiket a hagyományos mosószerek és folttisztítók nem tudnak eltávolítani. A speciális dezodor és izzadságfolt és szageltávolító komplexszel a Dr.Beckmann Dezodor és izzadságfolt eltávolító spray véglegesen eltávolítja az összes ilyen szennyeződést. Védi a színeket és a szöveteket, használható fehér és színes textíliákhoz is! Rendszeres használatával a foltok újraképződése és a szagok megtapadása csökken, Dr.Beckmann Dezodor és izzadságfolt eltávolító spray folt és szagtaszító hatása miatt. Használható a speciális sportruházathoz is, de nem használható selyem és gyapjú esetén. Praktikus szórófejes kiszerelése segítségével könnyű egyenletesen eloszlatni, könnyű pontosan a kívánt felületre felvinni. Használja minden mosáshoz, így a kellemes illat és foltmentesség nem keseríti meg a sportolás örömteli perceit!

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

 

Használati utasítás

Vigyen a folttisztítót közvetlenül a foltra. 10 perc elteltével mossa ki a megszokott módon!

 

Összetevők

Kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag.

 

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! A folteltávolítást a mosás előtt végezze el. Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen. A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Érzékeny felületeken ne használja.

 

További információk

Tömeg 0,329 kg
Méretek 3,5 × 8 × 25 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Dezodor és izzadságfolt eltávolító spray 250ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük