Dr. Beckmann Színvédő kendő 44db

1.790 Ft

A Dr. Beckmann Mikroszálas Színvédő kendő 20db megvédi a ruhákat a mosás közbeni elszíneződéstől és a szennyeződésektől.

Mágnesként magához vonzza a vízben lévő szín- és szennyeződés részecskéket.

A színek ragyogóak, a fehér ruhák fehérek maradnak!

Német termék

20db

Elfogyott

Értesítést kérek, ha újra elérhető.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

Dr.Beckmann Mikroszálas Színvédő kendő 44db:

A színek szerinti gondos válogatás ellenére előfordulhat elszíneződés a mosás során. Bizonyos mennyiségű festék mindig kimosódik a ruhákból és más textilekre rakodhat. Ennek következtében a színek egyre fakóbbá válnak. Védelem az elszíneződés ellen: A Dr.Beckmann Színvédő kendő gyorsan felveszi a ruhákból kioldódott festéket és azonnal megkötik azt. A ruhák, különösen azok, amelyeknek fehér részei is vannak, így megbízhatóan védettek az elszíneződés ellen. Színvédelem: A kioldott festékek által okozott elszürkülés is elkerülhető, a ruhák hosszabb ideig megőrzik ragyogó színüket. Különböző színű ruhák együtt mosása: Gond nélkül moshatók a színes, világos és fehér ruhák. Ez kevesebb válogatást jelent és kevesebb mosást is, hisz a mosógép teljes megtöltésével időt, energiát és vizet takarít meg.

Az új mikroszálas Dr.Beckmann Színvédő kendők rendkívül gyorsan és megbízhatóan hatnak. Az extra finom mikroszálas szövet felülete igen nagy, amelyen még több színt és piszkot tud megkötni és így véd az elszíneződés ellen.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

Használati utasítás

1.2.3.

1. Helyezzen egy Dr. Beckmann színvédő kendőt a mosógép dobjának aljába azelőtt, hogy betenné a ruhákat.
2. Adja hozzá a a mosószert és az öblítőt majd mossa ki a ruhákat a  szokásos módon.
3. A mosás során felszabadult színanyagot a kendőn láthatja. Mosás után a használt kendőt dobja a háztartási hulladékgyűjtőbe.

Összetevők

Mikroszálas kendő színfogó molekulákkal.

Figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó! Az új, színes ruhákat néhány alkalommal mossa elkülönítve! Mindig ellenőrizze a ruhákban található mosási utasításokat! Ne töltse meg túlságosan a mosógépet ruhaneművel! Ne használja gazdaságos vagy előmosást tartalmazó mosóprogramokban! A termék hatása nem garantált az erősen színt engedő ruhák esetében. Személyi higiéniás célokra nem használható.

 

További információk

Tömeg 0,06 kg
Méretek 4,5 × 7,5 × 14,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Beckmann Színvédő kendő 44db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük