Dr. Beckmann Mosásmentő 75g

Dr. Beckmann Mosásmentő 75g

990 Ft

A mosási balesetekre megoldást jelent a Dr. Beckmann Mosásmentő. Az eredeti színek újból előhozhatóak!

A termék speciális összetevői  már 30 C fok feletti  hőmérsékleten eltávolítják az elszíneződéseket és megsemmisítik a nem kívánt színeket.

1.5 kg ruhához elegendő.

75 g

(1 vásárlói értékelés)

Ingyenes szállítás 20 000 Ft rendelés fölött!

  • 30 napig visszaküldheted
  • Futár, Csomagautomata, Csomagpont
Biztonságos Fizetés

Mindenkivel megtörtént már, hogy mosás közben egy színét eresztő ruhanemű megszínezte a többit. A Dr.Beckmann Mosásmentő hatása alkalmas kézzel és géppel mosható minden típusú textíliához és színhez, 30C fok feletti hőmérsékleten. A mosási balesetekre megoldást jelent a Dr. Beckmann Mosásmentő Az eredeti színek újból előhozhatóak! A készítmény segít minden elszíneződött fehér és színes textília, még az érzékeny gyapjú és selyem elszíneződésének megszüntetésében is!

 A termék speciális összetevői  már 30C fok feletti hőmérsékleten eltávolítják az elszíneződéseket. A nem kívánatos szín eltávolítása után a ruhadarabok úgy néznek ki, mint korábban! 1.5kg ruhához elegendő.

Műszálas anyagok, farmerek és indantrén színezékkel festett textilek esetén az elszíneződés eltávolítása nem lehetséges! Nem alkalmas naptej, önbarnító termékek és UV-szűrőt tartalmazó termékek által okozott termékek által okozott foltok eltávolítására.

Dr. Beckmann a minőségi tisztítószerek gyártója.  A Dr. Beckmann termékek a gyártó németországi gyárában készülnek, mindig szem előtt tartva a minőséget.

A Dr. Beckmann ígérete: Minden termék számára a legmagasabb minőséget és hatékonyságot garantáljuk. Respektáljuk a környezetünket és felelősségtudatosan kezeljük a nyersanyagokat. Tisztító hatású összetevőink biológiailag lebomlanak. A gyártás németországi helyszínével csökkentjük a szállítási útvonalat. Minden Dr. Beckmann termék rendelkezik az EU-Charta a Fenntartható Tisztításért tanúsítvánnyal.

 

Használati utasítás

Áztatással: Oldja fel a tasak tartalmát 6 liter  min 30 C fokos forró vízben. Ha az elszíneződés halványabb, akkor a tasak fele is elegendő! Legfeljebb 1.5 kg ruhát áztathat bele. Zárja le az áztató edényt, majd hagyja hatni a mosásmentőt minimum 4 órán át! Erős elszíneződés esetén akár egész éjjelre is! Alaposan öblítse ki a ruhaneműket kézzel, langyos vízben! A szokásos módon mossa ki a ruhaneműket!

Mosógépben: 1 tasakkal legfeljebb 3 kg ruhát tud elszíneződésmentesíteni. Indítson el egy 60-95 C fok közötti mosóprogramot előmosás,mosó és öblítőszer nélkül. 15 perc elteltével a mosópor adagolón keresztül adja a mosáshoz a mosásmentőt, alaposan öblítse le (bele a ruhák közé). A mosásprogram végén amennyiben szükséges a folyamat megismételhető!

Összetevők

Kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag; > 30% redukáló fehérítő (nátrium-ditionit). Optikai fehérítők, illatok, limonén, linalool.

Figyelmeztetések

H319 Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel.Ha tudja, távolítsa el a kontaktlencséket. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz! A folteltávolítást a mosás előtt végezze el. Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen. A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Érzékeny felületeken ne használja.

 

További információk

Tömeg0.91 kg
Méretek3 × 6 × 11.5 cm

Dr. Beckmann Mosásmentő 75g termékről 1 értékelés

  1. Erzsébet

    Talán az egyetlen ilyen típusú termék a piacon! Többször is szükségem volt már rá. Nekem bevállt.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük